torsdag, november 20, 2008

Inspiration


Jag blev så inspirerad av pojkarna igår att jag ställde mig och lagade en gryta ikväll. Den innehåller köttfärs och rödbetor och en massa annat smått och gott som jag hittade i kylen. Den blev dock inte i närheten av så god som Simon och Thomas boeuf bourguignon, och det kan ju bero på att de hade med sig en massa magiska oljor och kryddor till plåtningen. Utöver sin inredningsbutik, öppnade de i början av november Sveriges första A L’Olivier där de säljer oljor, kryddor och annat, importerat från Frankrike.

Citat från deras hemsida: A L’Olivier producerar och specialiserar sig på olivoljor av högsta kvalitet samt andra produkter med inspiration från Medelhavsländerna. Första butiken öppnade 1822 i Paris och är en av Frankrikes äldsta i sitt slag. Butiken vid Stureplan är Nordens första och bara den andra utanför Frankrike.

Till plåtningen hade de med sig flera olika varianter och nästa gång jag är i Stockholm ska jag se till att jag har tid att gå dit och bunkra upp. Bara förpackningarna får en att bli galen av ha-begär.


3 kommentarer:

Petra sa...

Jag måste också dit! Ska vi göra sällis nästa gång du är i stan? Kram

Anonym sa...

Dit ska jag också gå!

Och förlåt Katja, jag lovar att uppdatera dig vidare om mina förehavanden i fortsättningen=)

Kram, ha en skön helg

Anonym sa...

spännande!! låter riktigt gott dessutom:)