torsdag, augusti 27, 2009

Longing for NYC


Eller välkommen till interior HELL...

Att måla en vägg eller att köpa ett fodral till en soffkudde känns inte så betungande vackla lite med badrummet, kanske att det ska få bli grått där... ) Men som sagt, väggfärg och kuddar, det är lätt att förändra för en mindre slant. Nu gäller det kakel och golv i köket. Och det gör man inte om stup i kvarten,iallafall inte jag. Tack och lov har hantverkarna lyst med sin frånvaro under hela sommaren och mina ideér har fått mogna en aning. Jag var i början inne på en lite lantligt stil, men det har jag övergett helt och insett att jag är lite mer getto än så. Jag (tror) att jag har bestämt mig för en mer industri-look, där kaklet ska kännas lite som många av tunnelbanestationerna i New York. Golvet däremot, ger mig gråa hår. Nu blir det inte fejkträ såklart, utan jag tror att det blir ett linoleumgolv. Men; helgrått? Ljus- eller mörkgrå? Rutigt? Svart- och vitrutigt? Grå- och svartrutigt? Ljusgrå- och mörkgrårutigt? Någon röd platta mitt i alltihopa? Ska de ligga rakt eller diamant?

AAAAAAAAAAAAAA!!!!! Någon som har tips? Inspirationsbilder mottages tacksamt!

3 kommentarer:

Libby sa...

Ja, det är svårast med golvet. För mig föll alla bitar på plats när jag tog hem en STOR provbit och la i ett hörn och såg hur golvet såg ut mot tapeten. Småprovbitar är värdelöst. Hur ser loft building-golven i NYC ut? Betong, va? Du får köra grå betong till kaklet :-)

Brunkullan med Mosipperötter sa...

M.Grått/L.grått rutigt. Eller svart/vitt rutigt. Tror det skulle bli bäst:)

Industrilook är toppen!
Susanne

mia sa...

På formexmässan var det en hel del N.Y tunnelbanelooker..:) Typ gråa ruffiga omklädningsskåp som vanliga skåp i badrummet. Jag älskar ju det!
Men Designsponge, Apartment Therapy, The Selby, Living etc (überstort galleri), Marie Claire maison, Desire to inspire, Sfgirlby bay har alla många bilder vad gäller inredning. Ofta sånt jag gillar. Kolla även in hos Emma och Malo via mina länkar, två svenskar med koll! Spana spana!

kram