torsdag, september 30, 2010

onsdag, september 29, 2010

Internetshopping


Det känns besvärligt att gå i affärer, jag orkar knappt ta mig in till stan nu för tiden. Vilken TUR att det finns internetshopping. Jag klickade just hem en årsförbrukning av hud- och hästvårdsprodukter från Apoteket. Helt outstanding när de till och med har fri frakt.

Tips från mig till er om ni har hopplöst torr och narig vinterhud:
Canoderm. Kan inte leva utan.

Nu jäklar

bild från bokia

Tror ni att det funkar?

måndag, september 27, 2010

Valet


Jag skulle kunna fylla cyberspejs med gnäll om valet, så klart. Jag är jätteledsen över att de rödgröna förlorade valet, jag är jätteledsen över att ett främlingsfientligt parti har kommit in i Riksdagen och jag är jätteledsen över att nästan tjugo procent av Sveriges befolkning sket i att rösta.
I min värld är Miljöpartiet det absolut viktigaste partiet i Riksdagen och jag tror att jag vill att de ska samarbeta med Alliansen.
Jag vill att de ska ställa sig på tvären när de gäller flera miljövidriga punkter som Alliansen har på sin agenda.

MP, ni har mitt fulla stöd att stoppa kärnkraften, så snabbt som möjligt. Jag tycker att vi ska bli självförsörjande på el, vilket är fullt möjligt om vi slutar tänka profit.

MP, ni har mitt fulla stöd att stoppa Förbifart Stockholm, som är ett rent vansinnigt vägbygge. Jasägare menar att det är en nödvändighet för att Essingeleden inte klarar av trafiken som den är nu och att biltrafiken kommer att fortsätta öka. Men biltrafiken måste minska och kollektivåkandet måste byggas ut och öka.
Och innan man ens funderar på att spendera trettio miljarder på detta bygge, tycker jag att man ska börja granska stockholmarnas bilkörning. Jag har själv kört rätt mycket bil i området det senaste året och förvånas varje gång över att trafikreglerna inte verkar gälla människorna här. Det finns inte en människa som håller hastighetsbegränsningen och detta resulterar i vansinniga köer. Vad är det som gör att man inte måste hålla sig till lagarna här? Varför finns inte fler fartkameror? Det här gör mig galen.

MP, jag vill att ni ställer krav på utbyggnad av kollektivtrafik och tågtrafik i hela landet. Jag tycker att man kan gå så långt att man förbjuder inrikesflyget. Jag har gnällt om detta tidigare här.

MP, jag tycker att ni istället för att höja bensinskatten, chockhöjer skatten på bensinslukande bilar och inför ett bidrag till de som väljer att bygga om sina motorer så att de går att driva på biogas. Det år inte många som har lust att lägga flera hundra tusen på en ny miljöbil.

Det är lite av vad jag tycker.

fredag, september 24, 2010

Tjat

I sin senaste reklamfilm skryter Coop med att de har kravmärkt alla sina butiker, i samma klipp meddelar de att de har ett fint medlemspris på ett visst mjällschampo:

Jag har redan gnällt över denna och andra liknande produkter som vilka blivit utdömda som rent miljöfarliga av Naturskyddsföreningen. Jag tycker att både Krav och butikerna bör ta ansvar och förbjuda dessa och andra varor som så uppenbart inte ens borde få finnas på marknaden.

Investering

Lovisa Burfitt och Cassandra Rhodin för HM Home


onsdag, september 22, 2010

Om ni....

... får lite bilder så länge, då kanske ni inte överger mig?


Skrivkramp

Jag har verkligen inget att säga, som inte redan är sagt. Jag vill verkligen inte stänga ner bloggen, den har betytt alldeles för mycket för mig. Jag ska skärpa mig, men inte just nu, jag klarar inte ens att skriva vettiga kommentarer hos folk.

Förlåt!

onsdag, september 08, 2010

tisdag, september 07, 2010