fredag, mars 19, 2010

Träningshelg

Jag har varit på diverse turridningar i mitt liv och för det mesta har jag blivit besviken. Det handlar mest om att åka häst. Jag tror definitivt att det finns många bra alternativ, bland annat har jag hört mycket gott om Korpens Öga i Jorm, i Norra Jämtland.
Men nu när jag har egen häst (det känns fortfarande overkligt att säga) så har jag ingen större lust att rida på turhästar, men jag har från första dagen med Totte drömt om att få rida till fjälls med honom. Tyvärr är ju det inget jag gör på egen hand.

Som ni vet flyttade vi till ett nytt stall i somras och ni kommer inte att tro det, men vi ska rida till fjälls i sommar! Thord och Lena som äger stallet, sponsrar en clinic som kommer att pågå under våren, där vi kommer att lära oss nyttigheter som att packa hästen, sårvård, att rida i terräng och uppbindning av häst ute i naturen. Kursen hålls av duktiga Tobbe som även äger Tottes nya tjej som ni ser här ovan. Jag hoppas att de förstår hur mycket jag uppskattar och gläds över detta. Jag ska komma ihåg att säga det, många gånger.

3 kommentarer:

Sophie sa...

De ser verkligen ut att ha en mysig kramstund tillsammans :)

Hoppas fjällturen blir av! Skulle vara kul att hänga på men... ja, du vet.

Linn sa...

Jag hoppas fortfarande att jag kan följa med. Vi får ju se hur jag mår och hur stor magen är då... Ha det så kul imorgon är sjukt avundsjuk att jag inte kan vara med.

Melanie sa...

Åh vad det låter underbart!! Jag är inte alls avundsjuk;-) Otroligt fina bilder på din guldklimp, så mysigt!