söndag, maj 24, 2009

Skogen!

Sommaren är i antågande. Den verkar lovande och jag får ett sug i magen, ett sug efter att lämna civilisationen och bege mig ut i skog och mark. Jag hoppas att det kommer att bli flera vandringar och paddlingsturer men även enklare utflykter. Jag vill packa en god matsäck och bege mig utanför stan.
Jag ångrar inte för en sekund att jag flyttat från Stockholm, även om jag tycker att det är fint att kunna åka ner och fortfarande känna att det är min stad. Det är också en frihetskänsla att komma dit utan att jag känner mig som en turist. Jag har aldrig känt mig bekväm som turist. De gånger jag verkligen har uppskattat att vara utomlands är de gånger jag har varit borta en längre period, när jag har lärt känna platser och människor.
I år vill jag utforska Jämtland, och verkligen lära känna mitt hem.

4 kommentarer:

Fredrik Henning sa...

Hej Katja !

Har ett tips till dig. Du har säkert löst det där bekymret med kasse när man handlar. Jag menar, att du inte använder plastkasse utan en kasse som håller för att användas om och om igen. Du har säkert en sådan...
Fast jag skickar dig den här länken ändå.

http://www.envirosax.com/

Kram Henning

CC sa...

Fina du, jag vill upptäcka med dig. Vilka veckor tänker du? Måst komma upp. KRAM

oddsvend sa...

Glupt innlegg og flott bilde! Liker tankene om å utforske närområdet og läre å kjenne ditt hjem. Stedet du bor på blir et helt annet når du også har gode opplevelser i naturen omkring. Kram!

disa sa...

免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室