lördag, februari 21, 2009

Rätt

Jag saknar mina vänner i Stockholm, men inte staden. Jag saknar lägenheten, men inte läget. Jag älskar att bo här, jag älskar närheten till naturen, jag älskar snön och kylan. Om jag tvingades välja, konstant sommar eller vinter, skulle jag välja vinter. Jag tycker inte om att svettas, jag vet inte vad man gör på sommaren. Jag är alldeles för rastlös för att sola, ligga på en strand. I år har jag i alla fall Totte och kajaken, det kommer att bli en fin sommar.
Idag åkte jag skidor nere på isen. Det är fantastiskt vackert och jag längtar till vår fjälltur.
Jag önskar att jag inte var så ensam dock. Jag har varit singel i flera år nu, förutom ett par halvdana försök till förhållanden och börjar känna att det skulle vara fint att träffa någon att göra de här sakerna med. Jag saknar inte vänner, men jag saknar någon att dela min vardag med.

4 kommentarer:

helena sa...

Kramar om!

Bastardo sa...

Önskar att jag hade modet att göra som du, flytta från bruset...
Filmtips "In to the wild" -har du inte sett den så handlar det om en kille som tröttnar på samhället och bara drar.. in to the wild. Förövrigt världens bästa filmmusik. Eddie Vedder-Society.
När jag ser filmen önskar jag att jag skulle våga..

Little Miss Linn sa...

Du har ju Totte.
Sluta leta så dyker den rätta du när du minst anar det.
Kram

Petra Månström sa...

Förstår hur du känner, vännen! Och det där om att "den rätte dyker upp när man minst anar det" håller jag inte riktigt med om...LITE måste man nog hjälpa ödet på traven... STOR KRAAAAAAAM!!!