tisdag, juli 27, 2010

Vinn en kokbok

För några år sedan, när jag fortfarande bodde i storstan, var ett favoritnöje att springa på loppisar. Jag bodde i närheten av både Myrorna och Stadmissionen på Hornsgatan och gjorde minst ett besök i veckan och oftast blev det om inte lite porslin så en famn med pocketböcker. Där sprang jag på Bärböckerna första gången, mer om det kan ni läsa här.
Böckerna innehåller en mängd recept, och jag såg framför mig, redan när jag läste första boken, att det borde bli en kokbok av dessa. När jag hittade författarnas blogg, och såg att de hade funderingar på att göra en kokbok, anmälde jag mig som intresserad. Lång historia kort: i lördags hade vi releasekalas för den finfina boken. Boken går att beställa på Adlibris men om ni vill vinna den så gå in på Bärbloggen för där har de en utlottning!

5 kommentarer:

Suzan sa...

Godmorgon!
För ett år sedan hade jag en spikmattetävling som du var med på och tänkte bara tipsa om att jag har en spikmatta uppe för utlottning igen :)

Hoppas att du vill vara med!

Länk:
http://ettdussinpannor.blogspot.com/2010/07/rosta-fram-arets-traningsblogg-och-vinn.html

Pepp-Kram från Suzan

Melanie sa...

Tack, det behövs! Nu är hon alltför stönig tycker vi haha;-) Trevlig helg!

Anonym sa...

Den vill jag äga!

Vet du om det blir fler böcker i serien? Lättlästa och det är roligt att känna igen miljön. Böckerna har gått runt på jobbet och alla gillar dem.

Katja Kristoferson sa...

Annica: Författarna håller just nu på att skriva på ett annat projekt, men säger att de inte är redo att släppa familjen Ponti än, att låta dem leva sina egna liv, så det blir nog några till :)

Elin Damberg sa...

Hej Bluesis.

Long time no see. Jag är tillbaka med nytt namn (mitt eget den här gången).

Kikar i din fina blogg, det finns ingen chans att jag kommer att hinna läsa ikapp ett halvårs bortavaro just nu, scrollar, fnissar, scrollar, hajar till. Är det DU på bilden från tältsemestern, den med paddling, öl och lägereld?? Människa, du ser ut som världens allra vackraste sjuttonåring.

Kram från puman som nyss hette Rana.