tisdag, augusti 18, 2009

Sug


Jag har bara haft två veckor ledigt den här sommaren. Jag är glad att jag har jobb, men jag är lite ledsen över att jag inte kommit ut och skogsmullat överhuvudtaget. Vädret har inte varit det bästa och jag har fokuserat på annat, kanske inte riktigt lika stärkande aktiviteter. Jag har till exempel inte sjösatt min kajak än, men det skyller jag på att jag inte har haft någonstans att förvara den. Nu struntar jag i detta och har lagt den under mina grannars balkong, så i morgon ska hon i. YR.no säger sol och en svag vind i morgon bitti, så det finns inga ursäkter.
Mina fjällvandrande vänner har redan varit iväg på en tur och ska på nästa i september, men har ingen möjlighet att följa med.
Jag måste komma iväg på minst en vandring i september, är det någon som vill följa med på en stugtur i Jämtlandsfjällen, så hör av er!

3 kommentarer:

melanie sa...

vi hade också kort sommar sem i år, bara 2,5 vecka. men Johan sparade för att åka till fjällen och vandra 1 vecka, han åker faktiskt nu på lördag:) Med min kära mor, haha. själv stannar jag på hemmaplan och sliter på jobbet istället.

hoppas du kommer ut på någonting snart, du har ju iaf pållen:)

CC sa...

jjjaaaaaaaaaggg!!!!!! andra veckan??

Katja Kristoferson sa...

Melanie, om du läser det här; jag kommer inte åt din blogg längre :(