tisdag, juni 16, 2009

Ensam?

Jo, jag förblir nog ensam, om jag publicerar det här inlägget. Men jag måste bara få fråga: VAD ÄR DET MED MÄN OCH DERAS LJUDTICS??? Sitter på tåget hem från Stockholm och eftersom jag köpte biljett sent, har jag hamnat i en tyst vagn. Jag brukar aldrig välja tyst vagn, även om det låter lugnt och skönt, för det är inte tyst i en tyst vagn. Jag vet inte om det beror på att de flesta inte har beställt tyst vagn och skiter i att folk snackar i telefon eller lyssnar skyhögt på sin mp3, jag tycker iallafall att det är skönare att lyssna på de här ljuden i en vagn där det är tillåtet.
Nu tillbaka till ticsen; bakom mig sitter en snubbe som harklar sig HELA tiden, bredvid mig sitter en annan kille som slickar sig ljudligt om läpparna och smackar, OAVBRUTET. HÖR DE INTE HUR DE LÅTER??? På vägen ner satt en man bakom mig och åt ett äpple och jag börjar fnissa för mig själv (och stör grannen bredvid mig...) för det är bland det galnaste ljud jag hört. HÖR DE INTE HUR DE LÅTER??? Och det är helt vanliga män, de verkar inte ha något fel i övrigt. Hur ofta hör man en kvinna undlåta sig diverse kroppsljud på detta vis. ÄCKLIGT!!!
Tack gode gud för mp3spelaren!!!

4 kommentarer:

Annica sa...

Haha! Joakims pappa harklar sig ofta. Joakim har tyvärr tagit efter. Kan det sitta i generna det där med män och ljudtics?

Linnea sa...

Något som både män och kvinnor ägnar sig åt är att tugga tuggummi högt. Det är det värsta jag vet. Näst efter ljudligt inmundigande av banan, förresten. Människor som kör runt bananbitarna med tungan i munnen så att det bara låter som geggamojja borde få gå dagis en gång till.

Katja Kristoferson sa...

Annica: Hur avprogrammerar man? Och; levde du ihop med pappa? Var det därför det tog slut ;)

Linnea: WORD!

Petra Månström sa...

Shit, vilket kul inlägg :) Jag stör mig på folk som äter hamburgare med hela ansiktet på tåget mellan Uppsala och Stockholm...