onsdag, maj 27, 2009

Jag har försökt i alla fall

Jag har trampat gasen i botten, kört om, stått på tomgång och pulat med telefonen, gasat mellan rödljus, kört för fort. Och kan nöjt konstatera att jag tycker att det är mycket skönare att köra miljlövänligt. Jag är inte en stressad person, därför kan jag lätta på gasen, och på så vis spara pengar och miljö. Pust!

3 kommentarer:

Little Miss Linn sa...

Bra att det finns sånna som du!!!

Annica sa...

Vi kör mycket bil i våran familj. 40 mil varannan helg när Joakim ska till sin pappa. Jag åkte av vägen en vårvinter för ett par år sedan och det var en dyrköpt läxa. Så. Himla. Läskigt. Jag hade dessutom Joakim med mig i bilen och han satt fram. Jag körde fort och det var halt. Troligtvis fick jag sladd när jag tog i en snökant. Jag tappade helt kontrollen över bilen och vi snurrade runt över hela vägbanan. Tillslut fick vi stopp baklänges mot en träd på andra sidan vägen.

Vi hade änglavakt. Det går så mycket långtradare på den vägen. Jag hann tänka så mycket och bad att jag skulle dö och inte Joakim. När vi äntligen kom ur bilen hade Joakim sån panik att han bara sprang rakt fram mitt på vägen.

Jag hörde någonstan vad man egentligen tjänar på att köra fort och det är inte många minuter.

Katja Kristoferson sa...

Linn: Jag är mycket lugnare nu =)

Annica: Fy, vad obehagligt. Jag har nog undvikit flera sådana situationer genom att lätta på gasen.