måndag, april 20, 2009

Godaste tomatsåsen

2 burkar krossade tomater
1/2 dl olivolja
1 dl vitt vin
2 pressade vitlöksklyftor
1 msk råsocker
salt och peppar

Blanda alla ingredienser i en kastrull och
koka på svag värme ett par timmar.
Ju längre desto bättre.
Klipp gärna i lite färska kryddor efter egen smak.
Servera till pasta, till grillade köttfärsbiffar
eller på hembakade pizzan.

3 kommentarer:

Petra Månström sa...

Mums, du - jag tar med en baginbox s fixar du ett lass pasta med denna superba sås, deal? ;-)

Annica sa...

Härligt att du delar med dig av dina recept!

Jag har börjat läsa innehållsförteckningar och Alpnärings kryddor smakar inte längre lika gott.

Katja Kristoferson sa...

Petra: Om du kommer ikväll har jag både box och mat, inklusive hur mycket parmesan som helst!

Annica: Förlåt! ;)