torsdag, mars 26, 2009

Ridkompis

Jag är så glad att Linn och Dominant står ut med mig och Totte och tar med oss på uteritter. Han kan vara lite stökig, när vi är ute, men har är aldrig dum.
Idag hade vi lite otur dock, föret och underlaget var riktigt bra, men i en kurva doldes en stor isfläck av nysnö, och trots att vi travade i lugn takt, gick han omkull. Jag hann dra ur fötterna ur stigbyglarna och hade bara foten under honom när han föll på sidan. Totte klarade sig tack och lov utmärkt, han verkade inte ens skärrad. Jag är lite mörbultad och har ont i foten, men glad att det gick så pass bra. Och kan ni tänka er att innan vi begav oss ut, tänkte jag att "det går ju så bra nu, jag kanske kan strunta i ridvästen". Vilket fullkomligt idiotiskt resonemang och vilken tur att jag kom till sans.

2 kommentarer:

Little Miss Linn sa...

Det är ju jag och Dompan... Vi gillar att rida med er oxå. Även om Domis vill smaka ibland på Totte.

melanie sa...

vilken tur att det gick bra! men det är lite obehagligt när sånt där händer, det gäller ju att alltid vara beredd. och man har ju fått sig en del smällar genom åren, det är bara att kasta sig upp igen. Härlig bild, roligt med ridkompis!