söndag, mars 08, 2009

Läslusta


bild lånad från unnidrougge.com

Jag som älskar att läsa har knappt rört en bok det senaste halvåret. Jag saknar att läsa, jag saknar att bli uppslukad av en bra bok. Jag brukar längta till mina bokstunder men nu har jag ingen ro i kroppen, jag har börjat på flera böcker men kommer inte in i dem. Inte ens gamla favoriter fungerar.
Idag hittade jag Unni Drougges nya bok på rean och hoppas på att den ska tillfredsställa mig.


Vad läser ni? Har ni något att rekommendera?

2 kommentarer:

mia sa...

Men så är det ju. Jag tycker när livet är allmänt stressigt så är det svårt att komma ner i varv så pass så man kan koncentrera sig men jag mår alltid så mycket bättre när jag läser en bok. Sover bättre med.
Precis läst ut Marisha Pessl, Fördjupade studier i katastroffysik. Svårt att förklara vad det är för bok men det måste vara det smartaste jag läst. Hur rolig/spännande/smart som helst!

KRam Mia

melanie sa...

jag håller med dig, tittade inte på grey igår heller. Serier är alltid bäst i början, innan dom börjar spåra ur som sagt...tråkigt..

just nu läser jag BOX21, mycket bra bok! rekommenderar den första boken också Odjuret, så bra böcker!!

Jo det fungerade inte med hästen. Han var för gammal, för stöning och efter 6 månader orkade jag inte bråka mer med honom varje gång, när jag ändå betalar varje månad för att ha honom. Så nu är jag på jakt efter en ny, men väntar nog lite till närmare sommaren skulle jag tro. Tråkigt som tusan, men fungerar det inte så är det lika bra att inse det istället för att hålla på och traggla...