tisdag, december 09, 2008

Brrr

Jo, jag vet att jag i åratal har bett om vinter och jag tycker att det är underbart. Dock lite väl kallt. Stadiga femton grader idag. Men en dag, så vacker att det nästan gör ont. Eller, det gjorde faktiskt ont, i tårna och kinderna.

Jag har haft en fin dag i stallet. Det har varit lite tyst om Totte på sistone och det är för att jag har varit lite uppgiven. Det hade gått så bra men så tog vi två steg tillbaka och han har varit stökig och orolig. Jag har dessutom åkt i backen två gånger. Nu kör vi bara markträning igen och jag får vara väldigt lugn och ha tålamod för åtta, för han blir lätt upprörd. Men idag har vi myst i stallet och tagit en promenad i djupsnön. Totte är överförtjust i snön och går mest med mulen djupt nerkörd i den. Snart ska jag sitta upp igen, men nu har jag polerat sadeln så att jag i alla fall har en ärlig chans att sitta kvar.

3 kommentarer:

Dum sa...

Ååååh jag vill flytta upp till dig. Eller i alla fall hem till Mora, om det nu kan komma lite snö där. Den där blekrosa himlen är beroendeframkallande, så energigivande på något vis.

CC sa...

de där bilderna kan ju inte va sanna... herrejisses vad du har det bra!:) Kommer du den 16? Kram!

Emilia sa...

Hej, jag halkade in här genom Calles blogg och jag tycker det är så härligt att du gjort det vi andra bara nuddar då och då med tanken! Flyttat dit det finns lugn vackert och luft! Jag är själv nerflyttad till stan, har häst och längtan efter gräs mellan tårna och snö utaför fönstret. Ha en härlig jul!