tag:blogger.com,1999:blog-18364267.post5396885709240227509..comments2023-10-20T14:36:23.756+02:00Comments on sthlm blues: När jag ändå är igång:Katja Kristofersonhttp://www.blogger.com/profile/09502243369226072638noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-18364267.post-40735633479973027562009-09-03T09:31:47.867+02:002009-09-03T09:31:47.867+02:00Hej igen Katja!
Häromdagen kommenterade jag ditt i...Hej igen Katja!<br />Häromdagen kommenterade jag ditt inlägg om Äntligenbrödet och skrev då att jag kunde skriva mer om de positiva effekterna hos den kostfiber som finns i brödet. Det har jag gjort nu fast på min egen blogg www.brodbloggen.se. Läs gärna där om du vill veta mer.<br />Hälsningar!<br />IngemarIngemar Gröönhttp://www.brodbloggen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18364267.post-20676151404942769322009-08-31T09:49:53.686+02:002009-08-31T09:49:53.686+02:00Hej Katja!
Jag heter Ingemar Gröön och är FoU-chef...Hej Katja!<br />Jag heter Ingemar Gröön och är FoU-chef på Pågen och jag skulle vilja kommentera ditt inlägg.<br />Jag tycker för det första att det är tråkigt när du förutsätter att människor inte tycker om sina jobb. När jag går runt på våra bagerier möter jag en stolthet över produkterna och en entusiasm som jag blir glad av. <br />För det andra så har du fel när du säger att vi ljuger. Äntligen toast innehåller 6 gram kostfiber per 100 gram vilket är relativt mycket och gör det Nyckelhålsmärkt. Fibern vi använder i den här produkten är en så kallad resistent stärkelse som fungerar som en kostfiber i magen men som deklareras som majsstärkelse på innehållsdeklarationen. Jag skulle kunna skriva mycket mer om fibern och dess positiva effekter men jag vill inte göra den här kommentaren för lång. Jag kanske skriver nåt om det på min blogg. Det kanske finns fler som undrar.<br />Hälsningar!<br />IngemarIngemar Gröönhttp://www.brodbloggen.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18364267.post-22889376774854514642009-08-29T14:45:27.823+02:002009-08-29T14:45:27.823+02:00Är du verkligen sugen på bröd efter förra veckan:)...Är du verkligen sugen på bröd efter förra veckan:)<br /><br />Nej men jag håller med dig till fullo. Fram med butten och gör lite bröd som du kan ta med nästa vecka!Linnéahttp://linneasskafferi.senoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18364267.post-11263006827751676692009-08-29T13:51:00.310+02:002009-08-29T13:51:00.310+02:00att baka sitt eget börd är ju så mkt godare, och b...att baka sitt eget börd är ju så mkt godare, och behöver inte vara så svårt som man tänker sig att det är. Det är också fint när dom kallar det färskt;) hur färskt är brödet när det är så processerat? För mig är ett bröd färsk när jag bakat det, gräddat det och precis tagit ut det ur ugnen, då är det färskt! :-)Melaniehttp://www.matochmuffins.blogg.senoreply@blogger.com