söndag, maj 24, 2009

Skogen!

Sommaren är i antågande. Den verkar lovande och jag får ett sug i magen, ett sug efter att lämna civilisationen och bege mig ut i skog och mark. Jag hoppas att det kommer att bli flera vandringar och paddlingsturer men även enklare utflykter. Jag vill packa en god matsäck och bege mig utanför stan.
Jag ångrar inte för en sekund att jag flyttat från Stockholm, även om jag tycker att det är fint att kunna åka ner och fortfarande känna att det är min stad. Det är också en frihetskänsla att komma dit utan att jag känner mig som en turist. Jag har aldrig känt mig bekväm som turist. De gånger jag verkligen har uppskattat att vara utomlands är de gånger jag har varit borta en längre period, när jag har lärt känna platser och människor.
I år vill jag utforska Jämtland, och verkligen lära känna mitt hem.

3 kommentarer:

Fredrik Henning sa...

Hej Katja !

Har ett tips till dig. Du har säkert löst det där bekymret med kasse när man handlar. Jag menar, att du inte använder plastkasse utan en kasse som håller för att användas om och om igen. Du har säkert en sådan...
Fast jag skickar dig den här länken ändå.

http://www.envirosax.com/

Kram Henning

CC sa...

Fina du, jag vill upptäcka med dig. Vilka veckor tänker du? Måst komma upp. KRAM

oddsvend sa...

Glupt innlegg og flott bilde! Liker tankene om å utforske närområdet og läre å kjenne ditt hjem. Stedet du bor på blir et helt annet når du også har gode opplevelser i naturen omkring. Kram!